Varen er tilføjet til kurven! Se kurv

Frugt, der er alt andet end tørt

Hvad vil det egentlig sige at ”frysetørre” noget? Og hvad er fordelene ved denne teknik? At frysetørre, eksempelvis frugt, betyder at frugten tørres i dybfrost ved lavt tryk, så væsken trækkes ud og frugten bliver mere kompakt. På grund af denne kompakthed, giver det en bedre og mere intens smagsoplevelse, der gør at frugten bliver et lækkert og smagfuldt bidrag til din morgenmad. Frysetørringen er den teknik, der bedst egner sig til at bevare frugtens gode vitaminer og mineraler, så ingen naturlige næringsstoffer går tabt i processen.

Ved hjælp af frysetørring får du din yndlingsfrugt, måske fersken, hindbær eller banana, serveret i mundrette stykker som supplement til havregryn, müsli, hirse- eller havregrød. Selve frysetørringsprocessen giver derudover også frugten længere holdbarhed, så du aldrig behøver at bekymre dig om at se andet end en indbydende, spiseklar morgenmad, når du åbner din pakke fra blanddet.dk. Frysetørret frugt er således den perfekte kompagnon til vores base af lækre, økologiske gryn og grød.

 

I en travl hverdag burde din morgenmad nemlig være din mindste bekymring. Vores mål hos www.blanddet.dk er derfor at give dig et nemt morgenmåltid, uden at gå på kompromis med hverken smag, pris eller kvalitet. Du starter med at vælge din fortrukne base af grød eller gryn, der naturligvis både kan vælges med eller uden gluten, og så er du klar til den sjove del – at vælge din yndlingsfrugt! Vores sortiment af tørret og frysetørret frugt er uden spor af laktose og gluten, og alt vores frysetørrede frugt er uden tilsat sukker.

Og vi kan lige så godt indrømme det – vi er passionerede omkring vores frugt. Under hvert produkt finder du informationer om vitaminindhold, vores anbefalinger til smagssammensætninger, ingredienslister og lidt generel paratviden om frugterne, der måske en dag kan være dig behjælpelig i et spil Bezzerwisser.

Selvom vores udvalg af frugt er stort, så kan det ske, at lige netop din favoritfrugt ikke er i vores udvalg – endnu! Vi tager nemlig gladeligt i mod ønsker og idéer, så vi kan udvide vores sortiment og du kan få muligheden for at sammensætte din egen müsli af frugt og gryn, så hvert enkelt element i din morgenmad imødekommer dine præferencer. Kan du bare ikke vælge mellem vores produkter, så træffer vi også gerne valget for dig. Vi har nemlig sammensat forskellige smagskombinationer i vores ”premixes”, så du ikke behøver at gøre det.

Hos www.blanddet.dk leverer vi et skræddersyet produkt, der opfylder dine behov. Vi tilbyder en nem og bekvem løsning, der gør en hektisk morgen mere overskuelig og som samtidig også egner sig til de langsomme, rolige morgener med god tid til nydelse og selvforkælelse. Vi mener nemlig, at der skal være tid til et solidt morgenmåltid, uanset tidsramme og budget. Afslut dine bestillinger ved at vælge dine favoritnødder, top hele herligheden med chiafrø, chokolade, goji eller noget helt fjerde og nyd at du har én mindre bekymring i din hverdag.frysetørret frugt blanddet