Varen er tilføjet til kurven! Se kurv

Hjemmelavet glutenfri granola

Selv når du holder en glutenfri kost, betyder det ikke, at du skal give op for old-school havregryn. Bare vær sikker på at vælge havregryn, som er certificeret som glutenfri og nyd!

 

Når du vil have en ændring fra en grød, der er ikke noget nemmere end at lave din egen hjemmelavede granola!

 

Hjemmelavet müsli ristet i ovnen

Du kan lave granola fra alle de ingredienser, du elsker! Men i vores tilfælde bruger vi følgende komponenter.

Ingredienser

400 g GLUTENFRI havregryn*

30 g frysetørret blåbær*

20 g frysetørret jordbær*

80 g tørret tranebær*

40 g græskerfrø*

40 g solsikkefrø*

40 g mandler*

2 g kanel*

2 spiseskeer brun sukker eller kokossukker

3-5 spiseskeer honning eller agave sirup

10 – 20 g kokosolie

1 teske vanilje ekstrakt

 

*Du kan bland alle ingredienser nemligt online her.

 

Sådan gør du

  1. Lad kokosoil, vanila extract og honning smelte i en pande ved kraftig varme.
  2. Bland alle ingredienserne sammen med smeltet olie og honning på en bageplade med bagepapir.
  3. Bag i ovnen ved 150 grader varmluft.
  4. Rør en gang eller to i løbet af de næste 15-20 minutter, til det er gylden.
  5. Køl myslien helt af, inden den opbevares i en beholder med låg.

 

Det smager helt fantastisk med en yogurt eller skyr.