Varen er tilføjet til kurven! Se kurv

MÜSLI UDEN TILSAT SUKKER TIL 5 UGER FOR KUN 199kr!

For lidt motion, stillesiddende arbejde, stress eller mangel på tid.. Lyder det velkendt?

Så læs videre – vi er her for at hjælpe!

Vi har lavet en speciel pakke, der indeholder 3 forskellige müsli blandinger baseret på økologisk havregryn og uden tilsat sukker. Det er vigtigt, at du spiser morgenmad hver dag og denne pakke sørger for at du altid har sund morgenmad til rådighed!

 

INGEN SUKKER, LÆKKER SMAG!

Vi har valgt frysetørret frugt og tørret frugt uden tilsat sukker sammen med nødder og kerner at give dig den bedste sukkerfri oplevelse hver morgen!

Fitness Fiesta

3 sunde müsli blandinger for en pris!

müsli uden sukkerMüsli mix nr. 1

Første blanding indeholder økologisk finvalselde havregryn med pecannødder, valnødder, tørret æble stykker, rosiner og kanel. Nødder er rige på protein, fedtstoffer og fibre og derfor giver de en rigtig energi at starte din dag. Tørret æbler og rosiner med lidt af kanel passer perfekt sammen og tilføjer saftighed til blandingen.

Müsli mix nr.2mysli uden sukker

Anden blanding indeholder økologisk finvalselde havregryn med frysetørret brombær, frysetørret ribs, frysetørret solbær, mandler og solsikkekerner. Frysetørret frugt holder deres naturlige tekstur, smag og farve, men vigtigst af alt – vitaminerne og derfor giver de en god start på dagen.

Müsli mix nr.3

müsli uden sukker

Tredje mix indeholder økologisk finvalselde havregryn med frysetørret banana, frysetørret ananas, kokoschips, cashewnødder, chiafrø og græskerkerner. Banana, ananas og kokos giver blandingen exotisk smag og lækker aroma. Cashewnødder har et højt magnesiumindhold og magnesium er vigitig for vores stofskifte og muskler. Chiafrø er velkendte „superfoods” og der er bare ingen grund til ikke at spise dem. 🙂  Græskarkerner er rige på omega-3 fedtsyrer, som styrker ens immunforsvar og er derfor stor forebyggelse mod eventuelle sygdomme.

 

MORGENMAD UDEN TILSAT SUKKER TIL NÆSTEN 6 UGER

müsli uden tilsat sukkerFitness Fiesta inkluderer morgenmad for 40 dage (baseret på den ideele gennemsnitlige portion 50g). Det betyder at næsten seks uger vil du ikke tænke på, hvad du vil spise om morgenen! Du skal bare huske at købe skyr, yoghurt eller mælk mens du handler i din lokale butik og resten er på os. Hvor fantastisk er det?

 

Hver morgen bestemmer du, hvad din krop har brug for. Hver morgen bestemmer du, hvad du har lyst til.

En ting er sikker – kroppen har brug for energi!

 

Køb Fitness Fiesta (2000g) for kun 199kr her: www.blanddet.dk/premix

FRAGT FRA KUN 35kr!

Glem ikke at klikke på knappen “Müsli” i Premix sektion til at se blandingen. 😊